Vrijdagbijeenkomst Koptische Jongeren Utrecht

Elke vrijdag organiseert de Koptisch Orthodoxe Kerk in Utrecht een bijeenkomst voor jongeren van 16 jaar en ouder. Het start om 19:00 met gebed, gevolgd door lofzang, spirituele lessen, gebed en ten slotte diverse activiteiten. Je bent van harte welkom!
De jongerenbijeenkomst is opgericht in 2007 en met Gods zegen door de jaren heen enorm gegroeid. Elke vrijdagavond om 19:00 komt onze jongerengroep samen en is onder inspiratie van Zijne Eminentie Bisschop Arseny.
 
Het is specifiek gericht op jongeren van 16+ met als doel om samen te groeien naar God, sterker worden in het geloof, onderling van elkaar te leren en het creëren van eenheid.
 
De structuur omvat het twaalfde uur-gebed uit de Agypeya, gevolgd door hymnes/lofzang, een les/workshop en afsluitend gebed. Daarna is er ruimte voor diverse activiteiten en niet te vergeten, gezelligheid en saamhorigheid!
 
De lessen variëren van Bijbelstudies tot workshops en theologische en spirituele onderwerpen. We behandelen ook sociale problemen waarmee jongeren worden geconfronteerd.
 
Je bent van harte welkom in onze bijeenkomst!
Share the Post:

Gerelateerde berichten